laupäev, juuni 17, 2006

W IS WAR 1983
Rezhissöör : Willie Milan, Osades : Anthony Alonzo, Richard Jones

Laupäevahommikune cheese seekord Filipiinide Mad Maxina väljareklaamitud W Is War oli igati korralikult hullumeelne film. Esimene film Filipiinidelt ka vist, mis ma näinud olen. Igatahes alguses Mad Maxi ei olnud eriti kusagilt paista, oli hoopis mingid nahas ja neetides gängiliidrid , kellel ühel oli maad kus saaks marihuaanat kasvatada ja mehi ka aga relvi polnud. Teine bädäss lubas aidata relvade suhtes. Siis näitas mingeid jõuguliikmeid laiamas ja neiusi tülitamas kusagil linnas ning - hops sõitis ette must auto kus sees filmi peategelane - politseinik nimega W2 - kes kohe kaklema hakkas ja lõpuks kuna rusikatega hakkama ei saanud lasi laadnalt ühe jõlli maha. Noh, see jõll oli kõige suurema päti vend, kõige suurem pätt on ka postril. Selle eest peab ta oma politsemärgi ära andma kuni kohtuni. Noh, vahepeal siis peategelane mõtleb , et abiellub kuid siiski pulmaööl kallimaga miilustades tulevad jõllid venna eest kätte maksma. Ja see kättemaks on - oi!oi!oi! - nimelt W2 ja ta naine viiakse mereranda kus siis W2 -el võetakse lihtsalt noaga munad maha. Kutt minestab ja ärkab haiglas sellise näoga ..
Jah, läinud on perekonna juveelid paraku. Muidugi mees on vihane vist vähe ja ühesõnaga hakkab omakorda kätte maksma. Grazy on see film ma ütlen, vahepeal on natsa igav kui W2 kahe sõbraga laadnalt konfiskeerib ühe oopiumilasti ( klassikaline stseen kui politseinik lõhub kangiga kastid lahti ja leiab paki valge pulbriga, see "mmmmhmmm" nägu mis siis alati tehakse tähendusrikkalt) ja bädäss võtab orbudekloostrist lapsed pantvangi, et oma kaupa laste ja W2 vastu tagasi vahetada, vat see lastega osa oli igav aga siis tuleb lõpumadin ja see on tõesti hullumeelne relvadega täristamine nonstopis - W2 ehitab mingi eri auto omale ja sõidab lammutama sellega, see on uskumatu , ausõna. Muusika oli ka kogu aeg mingi psühhedeelne free-jazz, kohati väga groovy ja ohtralt on mussi taustaks. W is war, indeed!

3 kommentaari:

Trash ütles ...

Kõlab hullumeelsena !!! Hea valik Nuks !!! : )

Trash ütles ...

Football killed the movie !!! Vaata ikka filme ka !!! Ega jalka jänes pole, et metsa jookseb, palli taotakse ikka kogu aeg.

Nuxx ütles ...

Põrkab pall
hüppab pall
kuigi jalgu pole all

löön palli pea ja jalaga
kui vaja on ka sabaga

Rebase-Reinu spordilaul
H.Mänd "Mõmmi ja Aabits"