neljapäev, juuni 01, 2006

SURVIVE STYLE 5+ 2004
Rezhissöör : Gen Sekiguchi; Osades : Tadanobo Asanu, Hiroshi Abe, Vinnie Jones

Oh hells yeah! Løpuks ometi üks igati üle vindi hoogne jaapani film ilma, et dvd-karbi peale MIIKE oleks kirjutatud. Mignighteye.com lugejate 2005 aasta parimaks hååletatud jaapani film tegelt ei saagi halb olla, ma arvan a noh, oma silm on kuningas ju. Ja üks helluva kinosøit see oli 2 tundi! Ise møtlesin omaette, et ma paneks Survive Style 5+ jaapani neo-nonstop-pop psühedeelia zhanri alla. Tappev coolness kogu aeg ekraanil kåis, ootamatusi ja nalja ja kasvøi ruumide kujundus ja tegelaste riided olid køik uskumatult "ainult jaapanis vøimalik stiilis". Kerge varajase Almodovari tunne tuli ka peale vahepeal, aga siiski jaapani omapåra oli 100% tunda. Ning vabtsee üllatus ja just nagu selleks , et veel üht coolnessi vinti üle keerata ilmus filmi minu jaoks tåiesti ootamatult Snatchist tuntud Vinnie Jones, üks mu isiklikke inglise lemmiknåitlejaid, alati brutaalne ja karjub oy!oy!. Nagu ka siin! Just siis kui aasia filmidest våsima hakkad siuke eriti køva film, aina paremaks låhevad øhtud, jipii!

What is your function in life?

3 kommentaari:

Trash ütles ...

Vinnie Jones imeb briti-vilinaga ! Aga SS5+ oli küll hea film. Kati vaatas selle pilguga, et leida uusi kodusisustamis nippe. He he !!!

opstops ütles ...

Pean nõustuma Trashiga. Vinnie oli kahjuks selle filmi nõrgim lüli. Tema sisse toppimine oli küll suht labane võte filmi veel "coolimaks" teha, aga muidu rokkis film täiega

Nuxx ütles ...

Vinnie vøiks tulla ja teil märja käterätikuga üle küüru tømmata, mølemal.